Ontvang persoonlijk advies op jouw automated journeys

Ontdek hoe jouw bedrijf naar oneindige hoogten kan groeien doormiddel van onze interactieve Journey Scan.

[TEKST] Vul je gegevens in en ontvang de Journey Scan in jouw mailbox! Zo kun je hem geheel op je eigen moment voltooien.

In de interactieve scan ontdek je..

waar jouw kansen liggen in de markt om volledig onderscheidend te zijn doormiddel van jouw automatiseringen en de bijbehorende klantervaring.
hoe een persoonlijke journey aanvoelt en welk effect het heeft voor jouw bedrijf.
jouw valkuilen waardoor jouw automatiseringen nu niet het meest optimale resultaat behalen voor jouw bedrijf.
hoe een weggever jouw bedrijf onderscheidend in de markt kan zetten, simpelweg door af te stappen van de one size fits all funnels.
Start de Journey Scan

Create your own way to the top

Leer hoe jij Journey Architecture® in kunt zetten om je bedrijf naar eindeloze hoogten te laten groeien.

Van een ongeziene weggever waar iedereen naar smacht tot unieke customer journeys die van je bedrijf de vanzelfsprekende keuze maken. You’re in for a treat, want tijdens maar liefst vier livedagen leren we je opschalen from scratch. Je gaat voor jezelf zien hoe jij jouw experiences tot leven wekt en journeys opbouwt waar jouw concurrentie jaloers op is. The sky is not the limit, want we denken met je mee over een ongeziene strategie voor je bedrijf, beantwoorden alle vragen over hoe je jouw journeys inricht en laten je precies zien welke programma’s en technieken je kunt gebruiken om er een grandioos succes van te maken. Je gaat zien hoe jij de data die binnenkomt analyseert en hoe jij onze unieke methode kunt inzetten om jouw journeys te blijven optimaliseren. En dat is nog niet alles, want tussendoor nemen we je mee in onze Journey Architecture® filosofie: je ontvangt deepdive masterclasses, hebt toegang tot de exclusieve groep en krijgt de gelegenheid om twee keer een één-op-één moment bij ons in te plannen.
Julian en Anouk zijn dé go-to-experts op het vlak van marketing automatiseringen. Zij helpen je van A tot Z met het bouwen van een funnel die ook nog eens erg vernieuwend is én de klant weet te verrassen. Zeg nooit zomaar funnel tegen wat zij bouwen :-)
- Nies, Nies Cools
Anouk en Julian zijn supersterren in hun vak en gaan zó veel verder dan alleen e-mails. Ze zijn echte vakmensen die jouw bedrijf willen zien groeien en jou daar de tools voor geven. Doe het als je de groei van je bedrijf serieus wil nemen. Dit is een traject waarin je bedrijf van houtje touwtje naar professioneel geautomatiseerd gaat.
- Jill, Gillian Bakker
Vanaf het moment van samenwerken voelde ik gelijk de commitment en betrokkenheid. Ze komen met de meest geniale ideeën voor een ongelofelijk unieke customer journey. In mijn niche ben ik de enige met zo’n bizar gepersonaliseerde funnel. Naast dat ze alles uithanden hebben genomen voor het creëren van de customer journey, funnels en alles wat daarbij komt kijken. Zo realiseerde we een lancering van 120K.
- Nikki, Human Design Solutions LLC

Hi! Wij zijn Anouk & Julian

Marketing Automation Experts, of hoe wij het liever noemen: Journey Architects™
De afgelopen 4 jaar hebben we meer dan 900 journeys ontwikkeld voor onze klanten. Van grootse lanceringen die in totaal meer dan €1.000.000 aan inkomsten opleverden en trajecten die automated €250K aan inkomsten genereren voor business coach Nies Cools, tot journeys gebaseerd op jouw persoonlijke Human Design multiple six figures per jaar aan inkomsten opbrengen voor Nikki Willemse, tot de meest unieke brand quiz waar Studio Sa'qia haar nieuwe klanten uit mag verwelkomen. Stuk voor stuk unieke journeys waarmee hun bedrijven naar oneindige hoogte groeien. Allemaal met één gelijke factor: persoonlijkheid in het automatiseren.
Met onze methode Journey Architecture® hoef je niet te kiezen tussen persoonlijkheid en opschalen. Sterker nog: wij geloven dat je juist die oneindige hoogtes kunt bereiken mét je unieke competenties. Als 's werelds eerste Journey Architects™ maken wij automation-based marketing voor iedereen zo uniek als het leven dat ze elke dag leiden, waarin elke keuze die ze maken de potentie heeft om hun leven te veranderen. En daarin wil jij met jouw bedrijf de vanzelfsprekende keuze zijn. Dat word je pas als je een wereld creëert vol unieke journeys op basis van hun persoonlijke verlangens en behoeften. Een onvergetelijke ervaring waarbij ze zelf kiezen welke richting ze opgaan. En nu is de keus aan jou? Benieuwd hoe jouw Journeys eruit kunnen zien?
Start de Journey Scan

Frequently Asked Questions

Wat is de investering?
De investering voor het traject van 6 maanden bedraagt momenteel €5.000,- excl. BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.
Hoe lang duurt het programma van "The Elevator" en wat kan ik verwachten in deze periode?
The Elevator is een groepstraject van 6 maanden waarin we langs elk onderdeel van Journey Architecture® lopen. Van het ontwikkelen van de strategie, het werkelijkheid laten worden van deze strategie en alle technische zaken, tot en met het optimaliseren van jouw journeys.
Wat zijn de livedagen binnen "The Elevator", en wat wordt er tijdens deze dagen behandeld?
Er zijn 4 livedagen waarin we samen over de verschillende fases gaan van Journey Architecture® en hoe jij dit toepast op jouw bedrijf. De gehele journey van strategie tot en met optimalisatie.
Testvraag
Dit is een antwoord
Hoe interactief is het programma? Krijg ik de kans om directe feedback en gepersonaliseerde begeleiding te ontvangen?
Het programma wordt volledig aangepast op de groep die meedoet. Journey Architecture® blijft het fundament van alles wat we behandelen tijdens dit traject. Er is de mogelijkheid om twee keer een 1:1 sessie met ons in te plannen en daarnaast kun je al je vragen stellen in de Telegram-groep. Tijdens de livedagen gaan we geheel interactief aan de slag met jouw bedrijf en jouw journeys.
Hoeveel tijd moet ik wekelijks reserveren voor het programma van "The Elevator"?
Naast de livedagen raden wij je aan om minimaal 3 uur per week te reserveren om aan de slag te gaan met jouw journeys. De eerste maand zal de focus liggen op het ontwikkelen van jouw strategie, daarna gaan we verder met het ontwikkelen van de technische kant en content van jouw journeys. De laatste periode van het traject ligt de focus op het optimaliseren en het begrijpen van de verzamelde data.
Is er een mogelijkheid om na afloop van "The Elevator" jullie als partner te behouden?
In jouw grenzeloos groeiende bedrijf worden je hoogtes bij ieder bereikt doel nóg wat eindelozer. Wij blijven graag jouw partner in groei. Na The Elevator is er een speciaal traject dat jou verder begeleidt in jouw Journey.
hello world!