About us

Creative Journey founders Anouk en Julian kwamen jaren geleden voor het eerst in aanraking met marketingautomatiseringen, en de potentiële impact ervan intrigeerde hen meteen.
Al snel realiseerden ze zich dat persoonlijke ervaring en diepgang vaker wel dan niet gewoon werden overgeslagen. Funnels waren een one size fits all, knip- en plak massaproduct waar niemand zich echt in gezien voelde. Waar de rest aan de oppervlakte stopte, doken Anouk en Julian veel dieper in de onbekende mogelijkheden die geautomatiseerde marketing bood.
Waar andere marketeers nooit echt bij stil hadden gestaan, werd voor Anouk en Julian de normaalste zaak van de wereld. Ze ontwikkelden verschillende scenario's, dachten buiten de gebaande paden, en creëerden journeys die alle lagen van een bedrijf met elkaar verbonden. Funnels, zo ontdekten ze, vormen het fundament van alles. Verander een deel van je bedrijf, en het beïnvloedt direct of indirect de funnel waar mensen doorheen gaan. Met hun achtergrond in International Business zijn ze zoveel meer dan alleen technische experts, maar eersteklas ondernemers die alle interne processen van bedrijven door en door begrijpen. En zo ontstond Journey Architecture®: hun vernieuwende methode waarmee je eindeloos kunt opschalen zonder aan persoonlijkheid te verliezen.
Hun inspiratie kwam niet alleen uit het bedrijfsleven, maar ook uit hun verre reizen. Plekken waar alles wat je ziet, proeft en ruikt bijdraagt aan een complete experience waar je je volledig in kunt onderdompelen. In het bijzonder Singapore, waar ze zelf een langere tijd verbleven, symboliseert de grootsheid die Journey Architecture® creëert. Als je vanaf de hoogste skyscrapers naar beneden kijkt, zie je hele netwerken. In een drukke stad zijn er miljoenen mensen die dagelijks hun eigen paden en routes bepalen. Vanuit Journey Architecture® staan wij bij Creative Journeys naast jou op die rooftop, en kijken we samen naar alle mogelijke journeys die jouw doelgroep in jouw bedrijf kan doorlopen.
Bij Creative Journeys draait het niet alleen maar om opschalen, maar om de immense diepgang en betekenisvolle groei die we aan onze eigen klanten leveren. We willen niet alleen voldoen aan verwachtingen, maar ze iedere keer opnieuw overtreffen.
Wij zijn hier om je bedrijf te laten groeien tot oneindige hoogte, niet alleen in grootse resultaten maar ook in immense betekenis. We zijn at your service als je aan je eigen journey wil beginnen, waarin Journey Architecture® niet alleen een onmisbare tool is als je wil opschalen, maar ook een onvergetelijk avontuur dat we samen creëren.

Anouk
Kreutzer

Anouk is de visionair die alle mogelijke scenario's kan omzetten in grootschalige strategieën. Je maakt haar gelukkig met geweldige experiences - zoals een onvergetelijk moment in een Balinees restaurant tot cocktails in een waanzinnige rooftopbar in Singapore.

Julian
Oude Maatman MSc.

Julian is een meester in precisie, die elk detail analyseert om de perfecte journey opzet te creëren. Nog op zijn bucketlist? Creative Journeys Airlines, een luchtvaartmaatschappij die je naar die grote hoogte brengt. Uiteraard met de 5 sterren service waar hij zelf zo van houdt.
crossmenu-circle