Frequently Asked Questions

Wat is The Viewdeck™ en hoe kan het mij helpen op te schalen in mijn bedrijf?
The Viewdeck™ is een interactieve experience waar jij aan de hand van Journey Architecture® gaat kijken naar de journeys binnen jouw bedrijf. Na The Viewdeck weet jij precies hoe je aan de slag kunt gaan met jouw journeys waarbij je kunt gaan automatiseren zonder concessies te hoeven doen aan persoonlijkheid of jouw expertise.
Is The Viewdeck™ geschikt voor elk type bedrijf of industrie?
The Viewdeck™ is voor bedrijven die willen ontdekken hoe automatiseringen en persoonlijkheid samengevoegd kunnen worden voor de online klantreizen van hun bedrijf. The Viewdeck™ is het meest gericht op dienstverleners maar is ook zeker in te zetten voor andere type bedrijven die op zoek zijn naar deze combinatie in hun online klantreizen.
Wat is de investering?
The Viewdeck™ is een ontdekkingsreis, een andere point of view, een kijkje op al jouw journeys. Het pre-order ticket voor deze interactieve experience kost momenteel €95,- excl. BTW. Je reis naar The Viewdeck begint automatisch vanaf het moment dat je een ticket gekocht hebt. Het ticket word per post verstuurd dit kan tot 14 werkdagen duren.

Connecting through the power of choice

Met Journey Architecture® hoef je niet te kiezen tussen persoonlijkheid en opschalen. Sterker nog: wij geloven dat je juist die oneindige hoogtes kunt bereiken mét je unieke competenties. Als 's werelds eerste Journey Architects™ maken wij automation-based marketing voor iedereen zo uniek als het leven dat ze elke dag leiden, waarin elke keuze die ze maken de potentie heeft om hun leven te veranderen. En daarin wil jij met jouw bedrijf de vanzelfsprekende keuze zijn. Dat word je pas als je een wereld creëert vol unieke journeys op basis van hun persoonlijke verlangens en behoeften. Een onvergetelijke ervaring waarbij ze zelf kiezen welke richting ze opgaan. Ieders keuzes bepalen het startpunt en de journey die ze bewandelen. Want elk individu krijgt een eigen, persoonlijke reis binnen jouw bedrijf.
Get your ticket to The Viewdeck™
Lieve Anouk en Julian. Bedankt om mijn bedrijf en ideeën rond e-mailmarketing in kaart te brengen. Het leek een berg waarvan ik niet wist hoe ik hem zou moeten beklimmen maar dankzij jullie is dat gelukt en een behapbaar verhaal geworden.
- Eline, Eline Massin
Er kwamen al snel enkele puzzelstukjes samen. Zaken waaraan ik nog niet meteen gedacht had, maar ook het toevoegen van meer waarde. Zonder hun expertise zou het niet allemaal zo smooth verlopen zijn.
- Saskia, Studio Sa’qia
Ben je klaar om next level te gaan met je marketing automatiseringen, dan is dit zeker het juiste adres!
- Nies, Nies Cools

This is your unique ticket to the top.

Are you ready to claim it?

Een onvergetelijke journey begint
bij een ongeziene experience.

Een ervaring waarin mensen op een unieke manier kennismaken met jouw werk. Bekijk het als het creëren van een bijzondere delicatesse van datgene waar jouw bedrijf absoluut in uitblinkt. Iets vernieuwends, wat mensen spontaan doet stoppen met scrollen, even stil laat staan bij de keuzes die ze dagelijks maken. Jij wil hun leven transformeren met wat je doet.

In The Viewdeck™ word je geïnspireerd en ontwikkel jij je eigen experience.

Zo laat je ze firsthand ervaren wat jouw bedrijf hen te bieden heeft, op een unieke en volstrekt persoonlijke manier. Je ontdekt in onze eigen interactieve experience de wereld van Journey Architecture® en hoe het jou helpt om op te schalen met je bedrijf. Je ontwikkelt een eigen experience die past bij jouw bedrijf. Want je verdient het om door te kunnen groeien naar oneindige hoogtes terwijl het net zo persoonlijk voelt als één op één, en dat allemaal geautomatiseerd. Zonder dat je duizenden berichtjes hoeft te sturen om iedereen een persoonlijk gevoel te geven.

Een interactieve preview op hoe jij kunt opschalen met jouw bedrijf

Ga direct interactief aan de slag met de start van jouw journeys
Ontdek wat Journey Architecture® voor jouw bedrijf kan betekenen
Breng je huidige klantreis in beeld en word geïnspireerd in welke journeys en experiences jouw bedrijf naar grotere hoogte brengen

The Viewdeck™

Ontdek jouw nieuwe point of view

In een paar seconden ben je er: de rooftop die boven alle anderen uitsteekt.
Een zacht briesje strijkt langs je gezicht als de glazen deuren geruisloos open glijden. In één oogopslag sta je op gelijke hoogte met de meest waanzinnige skyscrapers die je ooit gezien hebt. De wereld ligt aan je voeten, je hart bonst slagen sneller als je naar beneden kijkt, de ijzingwekkende diepte in.
Door de immense hoogte verschuift je eigen point of view. De mensen bewegen zich kriskras door de drukke straten onder je. Je ziet hoe hun levens zich ontvouwen met elke stap die ze nemen. Allemaal op weg naar hun eigen bestemming. Beneden moet het oorverdovend klinken, het geruis van het verkeer, de mensenmassa. Maar hierboven geeft het perspectief je rust. Plots daagt het je.
De weg - de unieke journeys - die ze elke dag bewandelen, wordt bepaald door de keuzes die ze maken. En jij wil meer dan ooit tevoren deel uitmaken van die journey. Meer dan dat zelfs, want je wil de vanzelfsprekende keuze worden.
Get your ticket to The Viewdeck™

Start your journey to infinite heights

crossmenu-circle