The number of choices one person makes on a daily basis

Somewhere, in your lifetime, your paths will cross.
In that moment, a choice is made.

Share the journey or stay strangers.
And it is up to you what they decide.
That is, if you make it an unforgettable experience.

Only one choice has the power to change your whole destiny. Become that one choice, with

Met Journey Architecture® willen we laten zien dat automatiseren ook anders kan dan one size fits all. Dat opschalen met je bedrijf niet hoeft te betekenen dat je persoonlijkheid verloren gaat. Wij geloven erin dat je succesvol doorgroeit door mensen zich écht gezien te laten voelen. Dat doen we door van elke ontmoeting een memorabele experience te maken, en ze van daaruit een reeks door data-gedreven, vooraf uitgestippelde keuzes te geven die leiden naar het aanbod binnen jouw bedrijf. Zo krijgt elk mens een persoonlijke journey binnen jouw bedrijf, op basis van de behoeften en verlangens die zij hebben. En wat gebeurt er met een lead die zich gezien en gehoord voelt? Die wordt jouw meest loyale klant.

Work with us

Above the Clouds™

Exclusieve done for you service voor high-level bedrijven.
Start hier

The Boardroom™

Eén op één consultancy met volledige focus op jouw journeys.
Start hier

The Elevator™

Wij begeleiden je in hoe jij zelf ongekende journeys creëert.
Start hier

The Viewdeck™

Een persoonlijke preview op hoe jij kan opschalen met jouw bedrijf.
Start hier

Above the Clouds™

Accelerate your business wealth to endless heights.

Above The Clouds is een done for you one-on-one service voor high-level bedrijven die hun concurrenten ver onder zich willen laten door ongeziene ervaringen te creëren. Get ready to rise Above the Clouds met ons als jouw persoonlijke groeipartners. Omarm jouw grootsheid in jouw vakgebied met Journey Architecture®.

Start hier

The Boardroom™

Welcome to your Boardroom.

Exclusieve één op één consultancy met volledige focus op jouw Journey Architecture®-strategie. Neem de controle over de Journeys en creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw bedrijf. Samen nemen we je mee van strategie tot optimalisatie en begeleiden we je bij het vormgeven van jouw ideeën. Versnel jouw bedrijfsgroei in The Boardroom™.

Start hier

The Elevator™

Get ready to elevate your business growth.

Creëer jouw eigen weg naar de top met Journey Architecture®. In slechts 6 maanden tijd begeleiden we je in groep van strategie naar unieke klantreizen en van technische implementatie naar optimalisatie. The choice is yours, take the stairs or The Elevator™.

Start hier

The Viewdeck™

Start your journey to infinite heights.

Ontdek hoe jij je bedrijf opschaalt met Journey Architecture®. Begin jouw reis naar oneindige hoogten met een persoonlijke preview vanaf The Viewdeck en laat je inspireren om jouw unieke ervaring te creëren. Dit is jouw ticket naar de top. Are you ready to claim it?

Start hier

Journey Architecture® geeft jouw klanten de 5+ star service die ze verdienen - direct vanaf het moment dat ze door jouw digitale deuren binnenkomen.

Als je ervoor kiest om iets te doen wat werkelijk bij je past - en dus een andere weg inslaat, een bepaald pad bewandelt - krijg je een heel andere uitkomst dan wanneer je gewoon de massa volgt. Een bedrijf dat beter bij je past. Een leven dat beter bij je past. Dat is de werkelijke kracht van één keuze. En dat is het mooiste resultaat dat Journey Architecture® biedt: zeggenschap over die keuzes. Voor jouw bedrijf, én voor je klanten.

Some of our work

De Uurtje-Factuurtje Escape voor Digna Brand

Wat als mensen écht even op escape kunnen om zo tijd te hebben voor hun bedrijf, weg van het dagdagelijkse en afgezonderd aan de slag met hun freelance bedrijf. Binnen 24 uur je nieuwe aanbod verkoop-ready. Gewoon vanuit bed, bad of de hotelbar. Dat is wat we samen met Digna gecreëerd hebben, de Uurtje-factuurtje Escape. Tijdens een hotelovernachting interactief begeleid worden in de zaken die ertoe doen voor hun bedrijf, geen standaard gratis weggever maar een unieke en persoonlijke ervaring met een kleine investering vooraf.
Bekijk de pagina van De Uurtje-factuurtje Escape

Een interactieve quiz rondom vrijheid voor Nies Cools

Naast de lanceringen, het automatiseren van de journeys binnen Nies Cools willen wij in het bijzonder deze interactieve quiz rondom vrijheid door jou laten ervaren. In deze quiz word je meegenomen op basis van jouw antwoorden naar het einde, waarna je op een persoonlijke manier opgevolgd wordt. Waarom? Perfectionisme en faalangst zijn toch niet gelijk? Waarom zouden we deze groepen dan wel gelijk benaderen. Zo voelt iedereen zich gezien en gehoord naar zijn of haar verlanges, challenges en voorkeuren.
Bekijk de interactieve quiz

Een unieke ervaring op basis van jouw Human Design voor Nikki Willemse

Leven op jouw voorwaarden en volgens jouw Human Design. Om ervoor te zorgen dat de journey echt persoonlijk wordt, ontvang je jouw mails op basis van jouw human design type. Zo hoef je als Reflector nooit meer direct een keuze te maken en wordt je als projector uitgenodigd om deel te nemen. Overal in haar journeys is deze aanpak doorgetrokken, hierdoor is Nikki de enige die zulke ongelofelijke unieke journeys heeft in haar niche. Haar bedrijf draait nu geheel automatisch terwijl de persoonlijkheid volledig doorgetrokken is.
Vraag je Human Design Chart aan
crossmenu-circle