Welcome to your Boardroom

The Boardroom™

Bringing the extraordinary to your business

Een persoonlijke begroeting voor iedereen vanaf het moment dat de glazen deuren naar jouw bedrijf openschuiven. Een speciaal voor hen gecreëerde uitnodiging naar jouw wereld. Een weergaloze belofte aan de memorabele momenten die ze gaan beleven met jouw bedrijf. Straks bedien je een oneindig aantal mensen, met het gevoel dat zij de enige zijn.

Het is tijd voor een grandioze level-up van jouw bedrijf. Je levert kwaliteit van hoog niveau waar veel klanten extreem blij mee zijn, maar er is nog zoveel meer potentie. Je wil doorgroeien, en je wil het ook meteen goed aanpakken. De 5-sterren service die je nu aan alle klanten levert, wil je blijven leveren én meer. En daar gaan wij je bij helpen.
Wij doorbreken je plafond en creëren een ongeziene wereld met Journey Architecture™: een geautomatiseerd netwerk aan digitale paden die onvermijdelijk naar het hart van jouw bedrijf leiden.

We meeten samen meerdere keren in de (digitale) boardroom en zoomen in op het fundament van jouw bedrijf. We focussen op je processen, je aanbod en je klantreis. Door de journeys te analyseren en zero party data te verzamelen waardoor je bedrijf nog hogere service kan bieden. En het geeft je rust en focus, doordat je precies weet welke ingang je kunt gebruiken in je marketing. Je ontwikkelt een systeem waar je altijd op terug kunt vallen. Samen nemen we je mee van strategie tot optimalisatie en begeleiden we je bij het vormgeven van jouw ideeën volgens Journey Architecture™.

Exclusieve één op één consultancy met volledige focus op jouw Journey Architecture™-strategie.

Onder persoonlijke begeleiding bouwen aan een fundament voor de schaalbaarheid van jullie bedrijf, zowel op korte termijn als voor years to come.
Geen standaard automatiseringen, maar vanaf het allereerste moment ontwerpen we met jou een volledig unieke journey die naadloos aansluit bij de visie en identiteit van jouw bedrijf.
Maatwerk voor elke bedrijfsfase: The Boardroom wordt aangepast op wat jij nodig hebt in klantreizen en automatiseringen.
Let's meet

Take control of your Boardroom and grow to unlimited heights

Wij creëren samen met jou in 6 maanden tijd een exclusief plan om op te schalen met je bedrijf terwijl je de unieke benadering waar jullie om bekend staan nog grootser maakt. Dit is wat Journey Architecture bijvoorbeeld voor je kan betekenen: Het creëerde een unieke interactieve online- en offline ervaring om te ontsnappen aan het traditionele uurtje-factuurtje voor Digna Brand, was de drijvende kracht achter grootse lanceringen die in totaal meer dan €1.000.000 aan inkomsten opleverden en trajecten die ruim €250K aan inkomsten genereren voor business coach Nies Cools, en inspireerde journeys gebaseerd op jouw persoonlijke Human Design die meer dan six figures aan inkomsten opbrengen voor Nikki Willemse.

Journey Architecture™ is your business accelerator.

Als ‘s werelds eerste Journey Architects™ staan wij tot je beschikking in de vorm van consultancy en advies tijdens het creëren van jouw unieke journeys. We denken met je mee in hoe je innoverende experiences ontwerpt, beantwoorden alle vragen over hoe je jouw journeys inricht en laten je precies zien welke programma’s en technieken je kunt gebruiken om duurzaam door te groeien en je hoogste targets te behalen. We nemen je mee in hoe jij de data die binnenkomt analyseert en hoe jouw bedrijf onze unieke methode kan inzetten om de journeys te blijven optimaliseren.

Let's get around the table, together.

Een offline kick-off die we afsluiten met een heerlijk diner
8 één-op-één sessies van 90 minuten
Telegram support
1x per week is er de mogelijkheid om je technische vraag aan ons te stellen

Our journey

Journey Architecture™
Strategy Blueprint

We beginnen waar jij begint: bij de kern. Wat zijn je grootse ambities en welke impact wil je maken? Samen creëren we jouw Journey Architecture™ Strategy Blueprint, een proces waarin we de strategie ontwerpen die van jouw journeys een unieke, persoonlijke en ongeziene ervaring maakt.

Ontwikkelling van jouw journeys

De ontplooiing van jouw strategie. Van de technische opzet en het verbinden van de benodigde programma’s tot het daadwerkelijke ontwerp. Tijdens deze fase ontwikkel je de perfecte, ongelimiteerde journey voor jouw doelgroep.

Optimalisatie & nieuwe journeys

Je grootste groei zit in het optimaliseren van wat we hebben gecreëerd en het gezamenlijk vervolgen van die reis. Wij staan volledig naast jou in dit proces, ondersteunen je in je ambities en begeleiden we je naar nieuwe journeys die aansluiten bij jouw oneindig doorgroeiende bedrijf.

Infinite heights

Oneindige hoogte zit niet in de bestemming, maar in de weg daarnaartoe. In jouw grenzeloos groeiende bedrijf worden je hoogtes bij ieder bereikt doel nóg wat eindelozer. Wij zijn tijdens dit groeiproces je vertrouwde partner en staan altijd voor je klaar.
Ze kwamen met de meest geniale ideeën voor een ongelofelijk unieke customer journey. In mijn niche ben ik de enige met zo’n bizar gepersonaliseerde journey. Naast dat ze alles uit handen nemen voor het creëren van de customer journey, funnels en alles wat daarbij komt kijken, hebben ze mij ook ongelofelijk geholpen bij mijn grootste lancering ever. Ze dachten mee met de strategie en hebben de hele funnel gebouwd. Uiteindelijk leverde die lancering 120K op.
- Nikki Willemse, Human Design Solutions LLC
Het is ontzettend fijn om te merken dat er echt op jouw niveau mee wordt nagedacht. Julian en Anouk denken allesbehalve klein, zij zien het héél groot.
- Nies, Nies Cools
Anouk en Julian zijn de slimste en meest strategische customer journey experts die ik ooit heb ontmoet. Niet alleen ontstaan er snel hypercreatieve ideeën, ook hebben ze in no-time uitgevogeld hoe het technisch uitvoerbaar is. Er is niks te gek. Zo zijn de mogelijkheden voor mij als ondernemer oneindig. En kan ik de grootste waarde in de vetste, vernieuwende vormen leveren. Met de allerbeste ervaring. Wát een gouden formule. Wij zijn nog lang niet uitgetoverd samen.
- Digna Brand, Freelance to Freedom

Connecting through the power of choice

Met Journey Architecture™ hoef je niet te kiezen tussen persoonlijkheid en opschalen. Sterker nog: wij geloven dat je juist die oneindige hoogtes kunt bereiken mét je unieke competenties. Als 's werelds eerste Journey Architects™️ maken wij automation-based marketing voor iedereen zo uniek als het leven dat ze elke dag leiden, waarin elke keuze die ze maken de potentie heeft om hun leven te veranderen. En daarin wil jij met jouw bedrijf de vanzelfsprekende keuze zijn. Dat word je pas als je een wereld creëert vol unieke journeys op basis van hun persoonlijke verlangens en behoeften.

Frequently Asked Questions

Wat is de investering?
De investering voor het traject is afhankelijk van jouw bedrijf en jouw doelstellingen. Neem contact met ons op om deze te bespreken.
Welke resultaten kan ik verwachten?
Tijdens onze samenwerking zijn wij jouw persoonlijke Journey Architecture Consultants waarin wij jou strategisch adviseren in het ontwikkelen van jouw journeys. Het resultaat wat er bereikt kan worden, is voor iedereen anders. Doordat wij geheel maatwerk leveren en inspelen op jouw bedrijfsambities zijn de resultaten daar ook volledig op afgestemd. Tijdens een gesprek kunnen we hier dieper op ingaan.
Wat is de minimale duur van onze samenwerking?
Oneindige hoogte zit niet in de bestemming, maar in de weg daarnaartoe. In jouw grenzeloos groeiende bedrijf worden je hoogtes bij ieder bereikt doel nóg wat eindelozer. Wij zijn tijdens dit groeiproces jouw vertrouwde partner en staan altijd voor je klaar. Wij werken minimaal 3 maanden met jou samen om de fases van Journey Architecture™ te kunnen doorlopen en implementeren.
crossmenu-circle