The choice is yours, take the stairs or The Elevator™

The Elevator™

Wij begeleiden je in hoe jij zelf ongekende journeys creëert om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Jij werkt ontzettend hard aan het opbouwen van je bedrijf, en daar mag je bijzonder trots op zijn. Je hebt een loyale klantenkring die graag met je blijft samenwerken en met veel enthousiasme over je praat. Dat levert je steeds nieuwe geïnteresseerden op, maar je kunt niet handmatig iedereen altijd even snel helpen. Je wil wel, maar je nadert je plafond. Daarbij wil je de kennis en ervaring die je hebt ontwikkeld optimaal benutten en doorgeven. Een duurzaam bedrijf opbouwen, dat stevig staat. Je zoekt dé manier om je bedrijf verder te laten groeien zonder aan persoonlijkheid te verliezen, ook als je er niet altijd zelf bij kan zijn.
In slechts 6 maanden begeleiden wij jou in hoe je zelf bijzondere journeys kunt ontwerpen voor jouw bedrijf, zodat je niet meer nee hoeft te zeggen tegen nieuwe klanten. Bereid je voor op een eindeloze klantenstroom, want dit is je route naar een hogere omzet, zonder verlies aan kwaliteit.
Take The Elevator

Get ready to elevate your business growth

Je bouwt in groep onder onze persoonlijke begeleiding aan het fundament waarmee je je business kunt opschalen, vanaf nu en for years to come.
Geen one size fits all templates, maar vanaf het eerste moment ontwerp je een volledig eigen journey die past bij jouw bedrijf en wie jij bent.
In een selecte groep met voldoende persoonlijke aandacht voor elke ondernemer.
Leer alle ins en outs van Journey Architecture® door ze toe te passen op de unieke journeys voor jouw bedrijf.

Create your own way to the top

Leer hoe jij Journey Architecture® in kunt zetten om je bedrijf naar eindeloze hoogten te laten groeien.

Van een ongeziene weggever waar iedereen naar smacht tot unieke customer journeys die van je bedrijf de vanzelfsprekende keuze maken. You’re in for a treat, want tijdens maar liefst vier livedagen leren we je opschalen from scratch. Je gaat voor jezelf zien hoe jij jouw experiences tot leven wekt en journeys opbouwt waar jouw concurrentie jaloers op is. The sky is not the limit, want we denken met je mee over een ongeziene strategie voor je bedrijf, beantwoorden alle vragen over hoe je jouw journeys inricht en laten je precies zien welke programma’s en technieken je kunt gebruiken om er een grandioos succes van te maken. Je gaat zien hoe jij de data die binnenkomt analyseert en hoe jij onze unieke methode kunt inzetten om jouw journeys te blijven optimaliseren. En dat is nog niet alles, want tussendoor nemen we je mee in onze Journey Architecture® filosofie: je ontvangt deepdive masterclasses, hebt toegang tot de exclusieve groep en krijgt de gelegenheid om twee keer een één-op-één moment bij ons in te plannen.

Our journey

Journey Architecture® Strategy Blueprint

We beginnen waar jij begint: bij de kern. Welke grootse ambities zijn er en welke impact wil je maken? Samen creëren we jouw Journey Architecture® Strategy Blueprint, een proces waarin we de strategie ontwerpen die van jouw journeys een unieke, persoonlijke en ongeziene ervaring maakt.

Ontwikkeling van jouw journeys

De ontplooiing van jouw strategie. Van de technische opzet en het verbinden van de benodigde programma’s tot het werkelijkheid maken van jouw journeys. Tijdens deze fase ontwikkelen we de perfecte, ongelimiteerde journey voor jouw doelgroep terwijl jij de content creëert.

Optimalisatie & nieuwe journeys

De grootste groei zit in het optimaliseren van wat we hebben gecreëerd en het gezamenlijk vervolgen van die reis. Wij staan volledig naast jou in dit proces, ondersteunen je in je ambities en creëren nieuwe journeys die aansluiten bij jouw oneindig doorgroeiende bedrijf.

Infinite heights

Oneindige hoogte zit niet in de bestemming, maar in de weg daarnaartoe. In jouw grenzeloos groeiende bedrijf worden je hoogtes bij ieder bereikt doel nóg wat eindelozer. Wij zijn tijdens dit groeiproces jouw vertrouwde partner en staan altijd voor je klaar.

Julian & Anouk zijn twee heerlijke mensen om mee samen te werken. Nuchter, praktisch en intelligent. Ze vullen elkaar heel mooi aan en hebben een fijne aanpak die je motiveert om groots te denken en in actie te komen. Ik hou van hun hands-on aanpak en analytische kennis. Ik kan hen warm aanbevelen om mee samen te werken!
- Elisa, Elisa Vergote
Niet alleen veel genoten en geleerd van dit traject maar ook enorm aan het denken gezet. Wat is er allemaal mogelijk met mijn bedrijf? Anouk en Julian zijn supersterren in hun vak en gaan zó veel verder dan alleen e-mails. Ze zijn echte vakmensen die jouw bedrijf willen zien groeien en jou daar de tools voor geven. Doe het als je de groei van je bedrijf serieus wil nemen. Dit is een traject waarin je bedrijf van houtje touwtje naar professioneel geautomatiseerd gaat.
- Jill, Gillian Bakker
Het zijn de kleine dingen waar je nooit aan gedacht zou hebben en richtlijnen over hoe je op een overzichtelijke manier een strategie kunt uitwerken. Het is heerlijk om met Anouk en Julian te werken, aangezien het experten in hun vak zijn, maar ook zeer creatief meedenken met unieke zaken die jij kunt doen in jouw bedrijf.
- Florette, Florette Vervloet

Dit is jouw one way access naar de top level floor in jouw branche van waar jouw business gigantisch zal groeien.

Lift mee op onze top-notch expertise door jouw journeys ongekend neer te zetten
€5.000,-
excl. BTW 
Betalen in termijnen is mogelijk
Tweedaagse groeps live strategy kick off
2x groeps live dagen in de derde en vijfde maand
Deepdive masterclasses over Journey Architecture®
3x online Q&A sessions
Een exclusieve Telegram groep
2x 30 minuten één-op-één call met ons

Connecting through the power of choice

Met Journey Architecture® hoef je niet te kiezen tussen persoonlijkheid en opschalen. Sterker nog: wij geloven dat je juist die oneindige hoogtes kunt bereiken mét je unieke competenties. Als 's werelds eerste Journey Architects™ maken wij automation-based marketing voor iedereen zo uniek als het leven dat ze elke dag leiden, waarin elke keuze die ze maken de potentie heeft om hun leven te veranderen. En daarin wil jij met jouw bedrijf de vanzelfsprekende keuze zijn. Dat word je pas als je een wereld creëert vol unieke journeys op basis van hun persoonlijke verlangens en behoeften. Een onvergetelijke ervaring waarbij ze zelf kiezen welke richting ze opgaan. Iedereen met een ander start- en eindpunt. Want elk individu krijgt een eigen, persoonlijke reis binnen jouw bedrijf.
Let op: gelimiteerde plekken

In Oktober 2024 start het eerstvolgende traject.
Let's level up

Frequently Asked Questions

Wat is de investering?
De investering voor het traject van 6 maanden bedraagt momenteel €5.000,- excl. BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.
Hoe lang duurt het programma van "The Elevator" en wat kan ik verwachten in deze periode?
The Elevator is een groepstraject van 6 maanden waarin we langs elk onderdeel van Journey Architecture® lopen. Van het ontwikkelen van de strategie, het werkelijkheid laten worden van deze strategie en alle technische zaken, tot en met het optimaliseren van jouw journeys.
Wat zijn de livedagen binnen "The Elevator", en wat wordt er tijdens deze dagen behandeld?
Er zijn 4 livedagen waarin we samen over de verschillende fases gaan van Journey Architecture® en hoe jij dit toepast op jouw bedrijf. De gehele journey van strategie tot en met optimalisatie.
Hoe interactief is het programma? Krijg ik de kans om directe feedback en gepersonaliseerde begeleiding te ontvangen?
Het programma wordt volledig aangepast op de groep die meedoet. Journey Architecture® blijft het fundament van alles wat we behandelen tijdens dit traject. Er is de mogelijkheid om twee keer een 1:1 sessie met ons in te plannen en daarnaast kun je al je vragen stellen in de Telegram-groep. Tijdens de livedagen gaan we geheel interactief aan de slag met jouw bedrijf en jouw journeys.
Hoeveel tijd moet ik wekelijks reserveren voor het programma van "The Elevator"?
Naast de livedagen raden wij je aan om minimaal 3 uur per week te reserveren om aan de slag te gaan met jouw journeys. De eerste maand zal de focus liggen op het ontwikkelen van jouw strategie, daarna gaan we verder met het ontwikkelen van de technische kant en content van jouw journeys. De laatste periode van het traject ligt de focus op het optimaliseren en het begrijpen van de verzamelde data.
Is er een mogelijkheid om na afloop van "The Elevator" jullie als partner te behouden?
In jouw grenzeloos groeiende bedrijf worden je hoogtes bij ieder bereikt doel nóg wat eindelozer. Wij blijven graag jouw partner in groei. Na The Elevator is er een speciaal traject dat jou verder begeleidt in jouw Journey.
hello world!
crossmenu-circle